Language:

Åkerby Herrgård Nora

Möjligheternas mötesplats

Kalender 2020Fåsjö park

Vi bygger bostadsrätter för permanent drömboende vid Åkerby Herrgård!
​​​​​​​
Klicka här för mer information!

Läs mer på  www.fasjopark.se​​​​​

Fira påsken hos oss!

Välkommen till oss under påskhelgen . Vi har öppet alla dagar -hela helgen - för måltider, boende och påskhelgspaket med helpension.
​​​​​​​
Boka paket här!

Boka påskbuffé här!

Danskvällar under våren 

För alla er som gillar att dansa. Vi arrangerar Danskvällar på Åkerby herrgård i samverkan med Linde Dansklubb. 
datum             orkester
21 mars          Lars Erikssons orkester  INSTÄLLT
                                                              på grund av Corona-viruset

2 maj            Anki´s orkester
    6 juni          Orkesterns namn kommer inom kort
                                               
 Läs mer och anmälan

Danshelger

OBS! 

21 mars Lars Erikssons orkester
INSTÄLLT på grund av Corona-viruset

Boende-Tema-Paket

Vi erbjuder flera olika "temapaket" med olika upplägg och innehåll.  Smidigt, enkelt  och praktiskt där boende och måltider ingår. Prisvärt!  en eller flera nätter
Exempelvis; vandring, cykling och besök på olika arrangemang -som Opera på Skäret, teater, marknader, frtidsaktiviteter
​​​​​​​Läs mer om dem här

Fotbolls Camp för ungdomar

Ett samarbete med Bayern Munchens Fotbollsakademi
En helt unk möjlighet för unga - så mycket mer än bara ett fotbollsläger . Genomförs veckorna 31, 32 och 33
​​​​​​​Läs mer om fotbolls Camp här

Boende

Välkommen att övernatta på Åkerby Herrgård. Hos oss kan ni stanna en eller flera nätter. Vi erbjuder olika prisvärda alternativ för boende - Hundar är välkomna.

Mat, Café & dryck

Vår restaurang är välkänd för den goda maten och vårt hembakade bröd. Vi erbjuder och serverar måltider för vardag och helg, för högtid/fest. För alla former av arrangemang och aktiviteter - för alla åldrar och tillfällen, för små och stora grupper. Vi har även Catering och mat att ta med.

Konferens

Åkerby Herrgård har mycket att erbjuda för konferens, läger  och kurser. Våra miljöer, den natursköna omgivningen, bra boende och god mat berikar och ger mervärden

Fest & Högtider 

Hos oss finns alla möjligheter för att fira högtider, för något eller någon, för alla former av event och arrangemang - stora som små

Du kan fira jul, nyår, påsk och midsommar i trivsamma miljöer och njuta av god mat. Vi ordnar och ”skräddarsyr” bröllop, födelsedagar, släkträffar och kalas utifrån gästernas önskemål, behov och ekonomi. Här finns lokaler för arrangemang som danskvällar, teater, musik.

​​​​​​​På Åkerby herrgård möjliggör vi för alla att träffas, umgås och ha trevligt. Vi tillför mervärden. Våra lokaler, miljöer är perfekta för arrangemang av olika slag

Aktiviteter

​​​​​​​​​​​​​​På Åkerby finns olika aktiviteter du kan göra när och om du vill. Genom samarbete med olika aktörer kan vi erbjuda flera aktiviteter på Åkerby eller dess närhet.

Hundkurser

Den perfekta anläggningen för aktiviteter med hund - läs mer här!

Köp en drömbostad

Bostadsrätter-Seniorboende med Extra
plusvärden. Nu kan ni köpa en egen permanent bostad med natur-och sjönära läge på FåsjöPark -en del av Åkerby herrgård. Här kommer Bostads-rätter att byggas                                              , enplansvillor, 3 rum och kök. Läs mer under seniorboende  i menyn ovan. Försäljning påbörjas v.9 via Mäklarbyrån Notar  

Byggnader på Åkerby herrgård

boende-akerby_bild-smedjanboende-akerb_smedjanboende-hyttanboenden-cupolenimage001p10100392

Vy över hela Åkerby herrgård

boende-flygbild-akerby-1boende-flygbild-akerby-2

Åkerby Herrgård

Åkerby Herrgård, med panoramautsikt över Fåsjön och blånande höjder i horisonten är en oas i herrgårdsmiljö. Herrgården är ett uppskattat och välbesökt naturnära kurs- och konferenscentrum med hotell och restaurang.
En perfekt plats med miljöer för alla former av arrangemang och aktiviteter, med anor från den tiden när bygden ekade av ljuden från järnhanteringen.
Här finns en fantastisk kapacitet och oändliga möjligheter. Åkerby Herrgård, känd för den goda maten, består av flera olika byggnader med möteslokaler och högtidslokaler med 
olika funktioner i varierade miljöer.
 
Det finns en badstrand för bad utomhus och en vedeldad bastu. Ett nybyggt utegym ger dig chansen att bättra på styrka och kondition. Anläggningen är belägen mitt i natur- och kulturhistoriska miljöer som skapar mervärden.
Konferens, kick-off, medarbetardagar, kurser – listan kan göras lång när det gäller vad vi kan erbjuda Ert företag. Vi har miljön där Ni kan jobba ostört och koncentrerat. Njut av naturen, miljön och lugnet i rasterna så vågar vi lova att prestationerna blir bättre i arbetspassen.
​​​​​​​
Familjefest, bröllop, födelsedagsfest, kusinträff, begravning eller bara en lugn helg på tu man hand med möjlighet till utflykter i Bergslagen – ett av Sveriges mest kultur- och upplevelserika områden. Catering, om ni vill vara hemma eller i egen lokal. Vi levererar efter överenskommelse.

Partners och medlemskap