Language:

Meny Sommar-höst 2019

á la carte

Förrätter

Skogssvampsoppa  med brödkrutonger

Räkor på salladdsbädd med limedressing och rostade pinjenötter
​​​​​​​

Rökt viltfilé med ugnsroststat grönt, lingon och västerbottenost

Varmrätter

Kalventrecote med pepparsås, potatisbakelse, krispiga grönsaker

Smörstekt rödingfilé med dill och örtsås, potatis och grönsakssymfoni

Ankbröst med portvinssås, ugnsbakade grönsaker och risotto
​​​​​​​

Ugnsbakad Fylld Portabella ( svamp ) med tillbehör ( veg.)

Efterrätter

Mörk chokladtårta med punschgrädde /alt. glass och bär

Åkerbys glass dessert
​​​​​​​

Creme Caramel med bär och knäckflarn

Specialkost

Fråga gärna- och meddela oss, vi serverar efter önskemål /överenskommelse

Barnmeny

Serveras efter önskemål
Med reservation för eventuella ändringar i menyn