Language:

Meny Våren 2019

á la carte

Förrätter

Skogssvampsoppa / Vårsoppa med brödkrutonger

Räk-och kräftsallad med limedressing och rostade pinjenötter
​​​​​​​
Rökt viltfilé med ugnsrostade finhackade rotrukter, lingon och västerbottenost

Varmrätter

Kalvytterfilé med pepparsås, potatisbakelse, krispiga grönsaker

Smörstekt rödingfilé med dill och örtsås, potatis och grönsakssymfoni

Ankbröst med portvinssås, ugnsbakade grönsaker och risotto
​​​​​​​
Ugnsbakad Fylld Portabella ( svamp ) med tillbehör

Efterrätter

Mörk chokladtårta med punschgrädde och bär

Äpplemuffins med kolaglass och lingonsås

Åkerbys glass dessert

​​​​​​​Creme Caramel med bär och knäckflarn

Specialkost

Fråga gärna- och meddela oss, vi serverar efter önskemål /överenskommelse

Barnmeny

Serveras efter önskemål
Med reservation för eventuella ändringar i menyn