Möjligheternas mötesplats

Åkerby Herrgård Nora

​​​​​​​
Upplev den ultimata avkopplingen tillsammans med dina nära och kära på Åkerby! Vi erbjuder boende, utsökt mat och omgivningar som garanterat ger en lugn och naturnära atmosfär. Vårt utbud sträcker sig även till festlokal och konferensmöjligheter - allt tillgängligt året runt. Unna dig och dina kära något alldeles extra och boka er stund på Åkerby idag!

Kommande händelser på Åkerby Herrgård

Seniorkollo 2024

​​​​​​​För alla seniorer- för glädje, livskvalitet och hälsa. För det goda livet
​​​​​​​Mycket populärt !
Genomförs v.33 och v.34
Mer information hittar du här!

Konferens och fest

​​​​​​​
Här finns allt för en lyckad konferens och fest. Ljusa lokaler, bra boende och god mat
läs mer för konferens
läs mer för fest

Julfirande på Åkerby Herrgård


Säkra ert julfirande redan nu! Trots sommarens hetta, fylls platserna snabbt. Vi erbjuder paket, julbord och catering.
Läs mer om julfirande hos oss
Läs mer om julbord, paket och catering

Åkerby Herrgård

Åkerby Herrgård, med panoramautsikt över Fåsjön och blånande höjder i horisonten är en oas i herrgårdsmiljö. Herrgården är ett uppskattat och välbesökt naturnära kurs- och konferenscentrum med hotell och restaurang.
​​​​​​​

En perfekt plats med miljöer för alla former av arrangemang och aktiviteter, med anor från den tiden när bygden ekade av ljuden från järnhanteringen.

Här finns en fantastisk kapacitet och oändliga möjligheter. Åkerby Herrgård, känd för den goda maten, består av flera olika byggnader med möteslokaler och högtidslokaler med 
olika funktioner i varierade miljöer.
 
Det finns en badstrand för bad utomhus och en vedeldad bastu. Ett nybyggt utegym ger dig chansen att bättra på styrka och kondition. Anläggningen är belägen mitt i natur- och kulturhistoriska miljöer som skapar mervärden.

Konferens, kick-off, medarbetardagar, kurser – listan kan göras lång när det gäller vad vi kan erbjuda Ert företag. Vi har miljön där Ni kan jobba ostört och koncentrerat. Njut av naturen, miljön och lugnet i rasterna så vågar vi lova att prestationerna blir bättre i arbetspassen.
​​​​​​​
Familjefest, bröllop, födelsedagsfest, kusinträff, begravning eller bara en lugn helg på tu man hand med möjlighet till utflykter i Bergslagen – ett av Sveriges mest kultur- och upplevelserika områden. Catering, om ni vill vara hemma eller i egen lokal. Vi levererar efter överenskommelse.
boende-akerby_bild-smedjanboende-akerb_smedjanboende-hyttanboenden-cupolenimage001p10100392
Byggnader på Åkerby herrgård

Nyhet!

Nu kan du ladda bilen hos oss!

Nyhet!

Nu kan du boka ställplats och campingboende hos oss!

Partners och medlemskap