Måltider

Våra måltider

Vi serverar alla former av måltider, för vardag och fest, luncher och middagar och anpassar våra menyer efter säsongen råvaror.
Vår restaurang/ vårt kök är välkänd för den goda maten. Vi erbjuder och serverar mat, måltider, förtäring av all de slag -  för vardag och fest, för högtider och alla former av matarrangemang och aktiviteter -  för alla åldrar och tillfällen.
Vi lagar alla mat från grunden på ärliga råvaror och bakar allt själva.
​​​​​​​Boka gärna måltid här hos oss på Åkerby - vår restaurang  Cupolen med upp till 250 sittplatser  anpassas efter  behov


​​​​​​​Catering - mat för avhämtning

Beställ gärna mat, måltider, bakverk för hämtning eller catering.  
Vi har många olika förslag. Så kontakta oss för mer information. Du väljer vad du vill ha och önskar. 

​​​​​​​Öppet varje dag - hela året runt!


Kom ihåg!
Förboka ert besök, så vi kan garantera er en plats för er måltid.
I Cupolen - Åkerbys restaurang - finns två matsalar, en större och en mindre som tillsammans kan ta emot upp till 250 sittande matgäster. Vi har därtil len stor festlokal vid behov. Under sommarmånaderna går det bra att sitta ute, dessutom finns det en bar och utrymmen för att umgås och mingla.

Restaurangen är byggd som en Cupol med högt till tak i mitten. Den har stora fönster med panoramautsikt över omgivande natur och Fåsjön. Arkitekturen ger restaurangen en välkomnande känsla med ljus och rymd. Den skapar en fin akustik och användbbarhet.Perfekt vid alla former av arrangemang.
Våra kockar erbjuder ett professionellt kök med hög kvalitet och njutfulla måltider som ger mersmak. Vi kan servera allt från enkla måltider till middagar och fester utifrån gästens önskemål. Vi skräddarsyr menyer och måltider efter säsong, högtid, kundens önskemål och råvarutillgång.
Ring och boka om du är intresserad av en smakfull matupplevelse utöver det vanliga. 
 
Välkommen till Åkerby! 
​Vid de stora helgerna dukar vi upp julbord, påskbord, midsommarbuffé under flera dagar och tillfällen m.m.​ Vi erbjuder även Catering.