Boende på Åkerby Herrgård

I en skog-och sjönära natur

Välkommen att bo hos oss på Åkerby Herrgård, en eller flera nätter.
Vi erbjuder olika prisvärda alternativ för boende. Våra rum har god standard med sköna sängar, dusch/WC, TV, wifi och sjöutsikt i de flesta rummen.

Vill du bo längre tid- hyra rum, lägenheter. Se under menyval privatpaket eller företagspaket. Du är välkommen att kontakta oss för mer information och överenskommelse

​​​​​​​Boendepaket

För att Er vistelse på Åkerby Herrgård ska vara bästa möjliga har vi tagit fram några olika boendepaket där bra boende, god mat och avkoppling är i fokus.
​​​​​​​
Kom till Åkerby Herrgård, stanna en natt eller flera och njut av goda måltider med personlig service i vår trollbinande, magiska natur.
Välkommen till Bergslagens pärla Åkerby Herrgård!
​​​​​​​

Vi har 56 rum och två lägenheter. Samtliga rum finns i två separata annex och i en av herrgårds-flyglarna. I den södra flygeln finns två herrgårdsrum och två dubbelrum.
 
I den norra flygeln finns de två lägenheterna. Varje lägenhet har ett stort sovrum med dubbelsäng och ett litet sovrum med enkelsäng. Vardagsrummet är inrett för att umgås, se på TV spela spel, koppla av samt med bäddsoffor, vilket betyder att det finns plats för fem personer att sova. Vid behov går det dessutom att ställa in extrasängar.  Det finns också ett riktigt, väl utrustat kök i varje lägenhet.

OBS! I Herrgården, huvudbyggnaden, finns det tyvärr inget boende!
Incheckning tidigast 15.00 och utcheckning senast 11.00.

 
Hos oss på Åkerby Herrgård kan du äta mat i vår restaurang, dricka kaffe med
hembakat bröd och njuta av fantastiska utemiljöer. Vår restaurang erbjuder mat som lagats med kärlek och omsorg, av utvalda råvaror efter säsong.
 
Vi har utmärkta badmöjligheter och en fin sandstrand. För de som hellre vill ta en tur i skogen har vi fullts med svamp- och bärrika skogar tvärs över vägen. I vår relaxavdelning kan du sedan koppla av med ett skönt bastubad eller en svalkande dusch.
 
Åkerby Herrgård är ett hundvänligt hotell där vi erbjuder ett bra boende med
hund för en rimlig kostnad. Och så närheten till skog och natur presic utanför dörren.
AVBOKNINGSREGLER:
Gäller för alla våra paket och bokningar för privatpersoner
Du måste boka av senast 48 tim innan ankomst. Om avbokning sker senare debiteras hela avgiften för din bokning.
​​​​​​​För grupp- och företagsbokning gäller överenskomna regler enl. bekräftelse.

Roliga aktiviteter att boka

Det goda livet
Vandra/cykla
Arrangemang - Opera på Skäret
Svampplocknig