Catering

Förslag för Catering - Avhämtning

Perfekt för er som vill vara i egna lokaler
Lite information om vad vi kan erbjuda vid fester och arrangemang -som inte är på Åkerby herrgård utan på annan plats det vill säga Catering .

Vi kan tillhandahålla det mesta som önskas. Exempelvis mat, drycker, rekvisita, dekorationer, servis, serveringspersonal, tårta utifrån önskemål och budget- ibland levererar vi till platsen för arrangemanget och finns med för att hjälpa till - ibland hämtar beställaren det som beställts själva.

Vi har haft och har mycket catering. Vi är kända för den goda maten, personlig service och helhetskoncept till en kostnad som vi anpassar efter varje värdpars budget/ ekonomi

OBS! Förslagen ska ses och tolkas som en grund att utgå från avseende innehåll, upplägg, genomförande, meny, ekonomi m.m Vi pratar ihop oss om menyval och ekonomi.
Vi har många olika alternativ och förslag på genomförande - utifrån önskemål och ekonomi
catering-buffe-4catering-buffe-2catering-plockamtmat-buff-litencateringdukning_sommarbord-cupolenmat-forrater-kraftor-i-tunnbrod-5-litenfruktfatdukning_sommar-cupolenfest-dukning-runda-bordpartytalt-nere-vid-sjonkick-off-grillning-helstekt-spadgrisevent-ahlsell-hallsberg-9-september-2016-litencatering-kallskuret-upplaggcatering-buffe-kallskuretcatering-buffecatering-buffe-kallskuret-3catering-buffe-kallskuret-2catering-partytat-dukningcatering-buffe-3