Language:

Köp ert egna drömboende

Just nu lanserar vi drömbostäder med panoramautsikt​​​​​​​ att köpa


Drömboende - Kvalitetsboende 

    Bostadsrätter med extra +

                         Fåsjö Park

Bostadsrätter i enplans-villor  säljs för boende året runt eller fritidsboende. Tre rum och kök på 94 kvm.  Färdigt och inflyttningsklart
 • Läget är suveränt med Panoramautsikt över Fåsjön
 • Varje bostadsrätt är en fristående enplans villa. Designen för  Bostadsrätten på 94 kvm är väl genomtänkt. Allt i ett plan.  
 • Stor altan mot Fåsjön. liten lättskött tomt
 • Tre rum och kök med carport och förråd 
 • Många mervärden följer med ditt boende på Åkerby, ex. att kunna nyttja båtbrygga, sandstrand, fiske, herrgårdsmiljöer bastu, fruktträd, vandringsleder, grillplatser och allt det som Åkerby Herrgård erbjuder
 • andra mervärden är olika former av service som att kunna äta mat på Åkerby, kunna beställa dagliga måltider, städ, tvätt, teknisk support, använda lokaler, logi för gäster
 •  En stor vintertärgård kommer att byggas att kunna njuta av året om

här kan du se hur området kommer se ut

Kontakta  Fastighetsmäklare Lars Ollsson på Notar
0761-802402 eller lars.olsson@notar.se
 
Kontakta Anna-lena Persson, Åkerby herrgård
070-6960601 eller anna-lena@akerbyherrgard.se

 • ny_sitplan_fasjohyttan_karta
 • overview
 • framsida_people
 • framsida_no_people
 • baksida_people
 • baksida_no_people
 • brf-nummer1
Sjönära boende vid Åkerby Herrgård - Livskvalitet utöver det vanliga.
 
Sjörnära boende vid Åkerby Herrgård, några kilometer utanför Nora – mitt i 
Bergslagens trollbindande miljöer – för dig som söker ett tryggt boende med kvalitet,
naturnära och mervärden. Vill du bo i miljöer som ger hög livskvalitet?
Vill du ha tillgång till olika former av service och aktiviteter, som du själv väljer och kan
nyttja när du behöver? Vill du kunna njuta av allt som skog, kultur och natur erbjuder året om? Som boende inom Fåsjö Park får du unika möjligheter till livskvalitet utöver det vanliga. Läget är fantastiskt – sjönära mitt i naturen, med svamp och bärrika skogar, sandstrand för bad, båtutflykter, fiske, skridsko- och skid-åkning på vintern samt parkområde med fruktträdgård och kultur. Alla årstider ger berikande upplevelser för kropp och själ. 
 
Fåsjö Park byggs upp kring fastigheten Åkerby Herrgård, som består av flera olika
byggnader i ett stort parkområde vid Fåsjöns strand. Som boende i Fåsjö Park har du
möjlighet och tillgång till anläggningens byggnader och därtill hörande miljöer och
aktiviteter. Exempelvis;  Åkerbys uppskattade och populära restaurang för goda måltider,
herrgårdens Pub och afternoon té. Träningslokaler för att hålla dig i form. Här finns
självklart tillgång till förmånligt boende för era gäster.
​​​​​​​
FåsjöPark – boende med guldkant

Drömboende - Kvalitetsboende 2

Husen eller bostadsrätter säljs för boende året runt eller fritid. 
Detta är lite mindre bostadsrätter 2 rum och kök , 60 kvm
 • Uteplats med Panoramautsikt över Fåsjön
 • Hus  som passar miljön byggs utifrån köparens / marknadens behov
 • Många mervärden följer med, ex. båtbrygga, sandstrand, fiske, herrgårdsmiljöer bastu och allt det som Åkerby Herrgård erbjuder
 • Service utifrån eget önskmeål

Drömboende - Kvalitetsboende 3  

Trygghetsboende
​​​​​​​Mer info kommer inom kort

Drömboende - Kvalitetsboende 4 

Särskilt boende
Mindre byggnader byggs för särskilt boende . En verksamhet för äldreboende med fokus på Det goda livet kommer  etableras och utvecklas över tid

Intresseanmälan


Efter att ha bestämt vilken lägenhet ni vill bo i gör ni en intresseanmälan till ansvarig mäklare Lars Olsson, Notar Örebro.

Förhandsavtal


När ni bestämt er för en bostad kommer ni att teckna ett förhandsavtal tillsammans med ansvarig mäklare Lars Olsson. Avtalet innebär att ni binder er juridiskt till att fullfölja köpet. Vi detta tillfälle finns också en kostnadskalkyl där föreningens ekonomi redovisas med insatser, avgifter, belåning, kalkylränta osv. Kostnadskalkylen gås igenom och godkänns av två godkända oberoende intygsgivare utsedda av Boverket. Inför förhandsavtalet behöver ni även ett lånelöfte från banken.

Betalning av förskott


Betalningen av förskottet sker i samband med det första tecknade avtalet och tillgodoräknas sedan mot köpeskillingen. För att kunna ta emot ett förskott på bostäderna ansöker föreningen om ett tillstånd att ta emot förskott hos Bolagsverket. Som säkerhet för eventuell återbetalning av förskotten ställer vi en garanti genom exempelvis bank. Det gör att ert inbetalda förskott är säkert.
Mäklare Lars Olsson
Tel: 0761-80 24 02
Email: lars.olsson@notar.se

Tecknande av Upplåtelseavtal


Nästa steg i köpprocessen är upplåtelsen, då bostadsrätten får en ägare för första gången. Vid den här tidpunkten har det som tidigare var en kostnadskalkyl nu blivit en ekonomisk plan som är mer utförlig, med mer detaljerad information om föreningens framtida ekonomi. I Upplåtelseavtalet anges även, utöver föreningens ekonomi, ett konkret datum för tillträdet.

Tillträde


Dagen då ni äntligen får nycklarna till er nya bostad. Ett kvitto på utförd slutbetalning uppvisas för ansvarig mäklare som lämnar ut nycklarna.

Örebros mest rekommenderade mäklare

Att sälja sin bostad är en stor händelse i livet. Det handlar om mycket pengar och ofta har man även en känslomässig anknytning till bostaden. Man brukar ha många frågor, både kring det juridiska men även det praktiska. Därför är det viktigt att välja en bra mäklare som kan vägleda dig genom hela händelseförloppet.

När du säljer med mig får du en kunnig mäklare som med engagemang, fingertoppskänsla och flexibilitet ser till att finnas där för dig i varje steg av processen. Jag gör allt för att din försäljning ska bli ditt livs bästa affär. Därför har jag utsetts till Örebros mest rekommenderade mäklare under 2016, 2017 och 2018. Källa: Hittamaklare.se 

Säljarnas ord:
”Lars är toppen! Jag kommer definitivt anlita honom nästa gång jag ska sälja.”
- Kristin - Isgatan

”Vi är otroligt nöjda med hur Lars skötte försäljningen av vår bostadsrätt! Från första kontakt till kontraktet var påskrivet. Rekommenderas!”
- John och Emilie - Ekersgatan

”Lars på Notar i Örebro den bästa av alla mäklare som vi träffat på. Lyhörd, mycket god servicenivå. Vi kan rekommendera honom.”
- Bengt och Renata - Nygatan

”Lars Olsson är förtroendegivande och ytterst kompetent. Jag kommer anlita honom för kommande uppdrag.”
- Michael - Porla Gränd

”Klockren mäklare med grymt engagemang. Rekommenderas starkt.”
- Siavash och Maria - Mandelstensvägen

”Lars är en kanonmäklare som man får förtroende för från första mötet. Han är positiv, glad, trevlig, samarbetsvillig, punktlig och utstrålar energi. Finns inget ont att säga om Lars. Kan verkligen rekommendera Lars om man vill att allt ska gå rätt till med en snabb affär.”
- Peter och Ann - Eyragatan

”Punktlig, noggrann, raka frågor, lyhörd, lätt att tycka om och det kändes som vi känt varandra i flera år. Hade tur som vald Lars, bland många mäklare. Mitt livs affär blev därför ett lyckat minne att ta med sig framtiden.”
- Anita - Nya Viker

”Helt fantastiskt! Lars Olsson tog om hand om allt kring vår försäljning. Vi var aldrig oroliga. Han informerade oss hela tiden och var både lyhörd och påläst. Vi litade totalt på honom och det visade sig vara helt rätt. Med våra köp och sälj av fastigheter i många länder så är denna försäljning med Lars vid rodret en uppvisning i hur ett proffs arbetar.”
- Gunilla och Dennis - Husby Strandvillan
​​​​​​​
”Superduktig och trevlig mäklare som både är lyhörd och pålitlig! Fick hjälp med alla mina frågor och funderingar. Kan varmt rekommendera Lars Olsson så lovar jag att ni får en trygg bostadsaffär! Örebros bästa mäklare!”
- Lisa - Rudbecksgatan