Välkommen till Seniorkollo 2024
på Åkerby herrgård

Sommaren 2024 erbjuder vi dig som är Senior i flera av Örebro läns kommuner  att få delta på årets Seniorkollo på Åkerby herrgård. Seniorkollo har arrangerats de senaste åren av Lindesbergs kommun och varit mycket uppskattat. 
Tyvärr har Lindesbergs kommun valt att säga nej till Seniorkollo 2024 på grund av besparingsskäl.
Därför har vi valt att genomföra Seniorkollo i alla fall - för ett så värdefullt arrangemang, som betyder så mycket för många- ställer man inte in! Vi utvidgar därtill också geografiskt, så fler kan få vara med på Seniorkollo 2024

Seniorkollo kommer att arrangeras

vecka 33; må 12- fre 16 augusti 2024
vecka 34; må 19- fre 23 augusti 2024

Det finns 25 platser per vecka, är det fler sökande, kommer ett urval att ske. Vi antar deltagare i tur och ordning efter anmälan. Så anmäl dig / er så snart som möjligt. I slutet av juni eller början av juli kommer du/ni få besked om du/ ni kommit med.

Anmälan gör du
- på bifogad anmälningsblankett eller på Åkerby herrgårds hemsida. Blanketten skickas till:
ALP AB, Anna-Lena Persson, Åkerby Herrgård, Fåsjöhyttan 112, 71393 Nora
- Eller Anmäl dig via hemsidan; www.akerbyherrgard.se/seniorkollo

Anmälan senast 31 maj

Information

Seniorkollo arrangeras från måndag lunch – fredag förmiddag
Programmet är i samverkan med olika föreningar och organisationer och har fokus på glädje, hälsa, livskvalitet och det goda livet. Vi kommer erbjuda ett varierat program med föreläsningar, olika aktiviteter, egen tid och social samvaro i sköna, harmoniska miljöer i en fantastisk natur vid Fåsjön. Bra boende i enkelrum /dubbelrum med toalett och dusch på varje rum
Samt TV och wifi.

Alla måltider ingår; frukost, lunch, middag och kaffe. Åkerby herrgård är uppskattat för sin goda hemlagade mat och hembakat bröd.
OBS! Om du vill ta med en vän eller släkting från annan kommun går det bra, om ni är ett par som vill komma går det bra.

Tillgänglighet

Det är bra tillgänglighet till rum, lokaler, matsal för dig som har rollator eller rullstol. Det finns asfalterade vägar på området. Det är viktigt att du kan klara dig själv. Ange i anmälan om du har hjälpmedel och behöver hjälp.

Kostnad; per person för boende, alla måltider, aktiviteter
i enkelrum 4700 kr
del i dubbelrum 3950 kr
Du kommer få en faktura på kostnaden efter din vistelse

Mer info

Du kommer att få mer information i samband med bekräftelsen på att du kommit med och fått plats på årets seniorkollo. Utförligt program och mer praktisk information!

Frågor

Har du frågor kontakta gärna Anna-Lena Persson, vd och ägare på Åkerby herrgård ​​​​​​​070-696 06 01

SKRIV UT inbjudan . Klicka på länken nedan så kan du skriva ut 
Anmäl dig till seniorkollo här!