Language:

Åkerby Herrgård Nora

Möjligheternas mötesplats

Boende

Välkommen att övernatta på Åkerby Herrgård. Hos oss kan ni stanna en eller flera nätter. Vi erbjuder olika prisvärda alternativ för boende - Hundar är välkomna.

Mat, Café & dryck

Vår restaurang är välkänd för den goda maten och vårt hembakade bröd.  Vi erbjuder och serverar måltider för vardag och helg, för högtid/ fest och alla former av arrangemang samt aktiviteter - för alla åldrar och tillfällen. Till små och stora grupper. Även Catering och mat att ta med  

Konferens

Åkerby Herrgård har mycket att erbjuda för konferens och kurser.  Våra miljöer, den natursköna omgivningen, bra boende och god mat  berikar och ger mervärden

Fest & Högtider 

Hos oss finns alla möjligheter för att fira högtider, för något eller någon, för alla former av event och arrangemang - stora som små

Du kan fira jul, nyår, påsk och midsommar i trivsamma miljöer och njuta av god mat. Vi ordnar och ”skräddarsyr” bröllop, födelsedagar, släkträffar och kalas utifrån gästernas önskemål, behov och ekonomi. Här finns lokaler för arrangemang som danskvällar, teater, musik.

​​​​​​​På Åkerby herrgård möjliggör vi för alla att träffas, umgås och ha trevligt. Vi tillför mervärden. Våra lokaler, miljöer är perfekta för arrangemang av olika slag

Aktiviteter

​​​​​​​​​​​​​​På Åkerby finns olika aktiviteter du kan göra när och om du vill. Genom samarbete med olika aktörer kan vi erbjuda flera aktiviteter på Åkerby eller dess närhet.

Köp en drömbostad

Inom kort kommer ni kunna köpa en egen permanent bostad med panoramautsikt. Bostadsrätterna är på 3 rum och kök och försäljning kommer påbörjas om några veckor via Mäklarbyrån Notar som gör allt infomaterial.

Aktuellt på Åkerby

2019-06-22 Midsommar
Under midsommar kommer vi ha stort firande hoss oss, boka gärna boende och mat för en oförglömlig midsommarfirande. Vi reser midsommarstången kl 12:00. Läs mer här

V26-27 Familjeveckor i Bergslagen
Sista veckan i Juni och första veckan i Juli är det familjeveckor i Bergslgen. Då har har vi pannkaksfest  här på Åkerby herrgård samt förmånliga erbjudande för boende och måltider. Läs mer om vilka spännande aktiviterer vi har för hela famlijen.

Hela sommaren 2019
Vi har tagit fram väldigt trevliga aktivitetspaket för boende gäster. Läs mer om dem här

Byggnader på Åkerbys herrgård

boende-akerby_bild-smedjanboende-akerb_smedjanboende-hyttanboenden-cupolenimage001p10100392

Vy över hela Åkerbys herrgård

boende-flygbild-akerby-1boende-flygbild-akerby-2

Åkerby Herrgård

Åkerby Herrgård, med panoramautsikt över Fåsjön och blånande höjder i horisonten är en oas i herrgårdsmiljö. Herrgården är ett uppskattat och välbesökt naturnära kurs- och konferenscentrum med hotell och restaurang.
En perfekt plats med miljöer för alla former av arrangemang och aktiviteter, med anor från den tiden när bygden ekade av ljuden från järnhanteringen.
Här finns en fantastisk kapacitet och oändliga möjligheter. Åkerby Herrgård, känd för den goda maten, består av flera olika byggnader med möteslokaler 
och högtidslokaler med olika funktioner i varierade miljöer.
 
Det finns en badstrand för bad utomhus och en vedeldad bastu. Ett nybyggt utegym ger dig chansen att bättra på styrka och kondition. Anläggningen är belägen mitt i natur- och kulturhistoriska miljöer som skapar mervärden.
Konferens, kick-off, medarbetardagar, kurser – listan kan göras lång när det gäller vad vi kan erbjuda Ert företag. Vi har miljön där Ni kan jobba ostört och koncentrerat. Njut av naturen, miljön och lugnet i rasterna så vågar vi lova att prestationerna blir bättre i arbetspassen.
​​​​​​​
Familjefest, bröllop, födelsedagsfest, kusinträff, begravning eller bara en lugn helg på tu man hand med möjlighet till utflykter i Bergslagen – ett av Sveriges mest kultur- och upplevelserika områden. Catering, om ni vill vara hemma eller i egen lokal. Vi levererar efter överenskommelse.

Partners och medlemskap