Här kan ni kombinera ihop er egen festmåltid, välj ur listan nedan.
Förrätt
Laxtartar med citron och balsamsås, sallad Karl-Johan svamp soppa med nybakat bröd Love letters; Smördegsgömma med chevrésvamp Hummersoppa med shiitakesvamp och brödkrutonger Kräftsoppa med getost & tomatcrostini Rökt viltfilé på salladsbädd , ostflarn och lingon Vegetarisk sallad med rostade nötter
Varmrätt
Smörstekt rödingfilé med vitvinssås, dillpotatis och säsongens grönsaker Viltfilé , potatisbakelse, svampsås, grönsakssymfoni Vinmarinerad kalvstek, potatis, rostade grönsaker, portvinssås och rårörda lingon Kycklingfilé med soltorkade tomater och färskost, rödvinstryffel och risotto Helstekt oxfile med krämig cognacsås, potatisgratäng, brässerade morötter och grönsaker Veg. Ugnsbakad portabellasvamp, potatisbakelse, grönsaker, rödvinsskysås
Dessert
Världens frukstsallad med grädde Fläderparfait med jordgubbar bär och knäckflarn Åkerbys Chokladtryffel med päronkompott Passionsfruktparfait med säsongens bär Jordgubbsmuffins med cocosglass och färska jordgubbar Champagnesorbet med nougat- chokladtryffel Chokladglass med knäckflarn Marängsymfoni med bär och frukt